Fiki Miki Fancy Sleep matrac MFS11 90/40/6 cm

Fiki Miki Fancy Sleep matrac MFS11 90/40/6 cm
Fiki Miki Fancy Sleep matrac MFS11 90/40/6 cm
Fiki Miki Fancy Sleep matrac MFS11 90/40/6 cm
Fiki Miki Fancy Sleep matrac MFS11 90/40/6 cm
Fiki Miki Fancy Sleep matrac MFS11 90/40/6 cm
Fiki Miki Fancy Sleep matrac MFS11 90/40/6 cm
10 560,00 Ft / db.

Az áruk egyszerű visszaküldése

Vásároljon és ellenőrizze csendben otthon. A oldalon belül 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Részletek megjelenítése
14 elvonási napok
Az Ön elégedettsége a vásárlásaival kapcsolatban kiemelkedően fontos. A tőlünk rendelt termékeket a következő határidőn belül visszaküldheti 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Ez az áru kapható üzleteinkben

Ezt a terméket online rendelés nélkül is megvásárolhatja az Ön területén található üzleteink egyikében. Ellenőrizze, hogy a termék mely pontokon érhető el raktárkészletről.
Ellenőrizze a rendelkezésre állást

Fiki Miki Fancy Sleep matrac

A Fancy Sleep matrac (MFS11 modell) antiallergén huzatokat alvás és pihenés közben a kiválasztott vagy a teljes ágyfelületen ajánlott használni. Normál használati körülmények között a matracot gyermekek ismételt használatára tervezték:

- A kényszerű alvási pozícióval járó gerinctúlterhelés megelőzésére,

- a hibás testtartás megelőzésében,

- az alvászavarok megelőzésének segítésére,

- neuromuszkuláris betegségekben (pl. születési plexus brachialis rendellenességek, agyi bénulás) szenvedő gyermekek mozgásszervi diszfunkciói esetén.

FIKI MIKI FIKI SEN MATERIAL 40x90

A Fickle Sleep matrac (MFS11 modell) antiallergiás huzattal a következőkkel jellemezhető:

- nagyon jó rugalmasság és stabil háttámasz,

- keménység, hogy a gyermekek szabadon változtathassák a helyzetüket,

- biztonságos élek, hogy megkönnyítse a függőleges testtartást és az első lépéseket,

- kiváló légkeringés,

- többrétegű, antiallergén borítások, amelyek könnyen tisztán tarthatók,

- magas kopás- és sérülésállóság.

A háziporatka-atka allergéneknek való kitettséget korlátozó hatás fokozása érdekében a Fancy Sleep matrac (modell: MFS11) antiallergén huzatok 60°C-os mosógépben mosható huzattal vannak ellátva. A négyrétegű, kötött matrachuzatot SANITIZED védőréteg védi, amely megvédi a matracot a háziporatka-atka ellen, és megakadályozza a penészesedést, valamint a baktériumok és gombák által okozott kellemetlen szagokat. Lehetővé teszi, hogy a huzat hosszú ideig friss maradjon. Megfelel a szigorú követelményeknek. Szigorú minőségi teszteken pozitív eredményeket ért el.

A Fancy Sleep matrac (MFS11 modell) antiallergiás huzata egy 6 cm magas, kétoldalas, három rétegből álló matrac:

Négyrétegű huzat (4W szerkezetű).

A huzat (4W konstrukció) 100% poliészter kötött anyagból (b) készült, SANITIZED protektorral (a), bolyhos poliészter gyapjúval (c) és sima polipropilén gyapjúval (d) kikészítve.

A SANITIZED protektor (*) véd a házi poratkák ellen, valamint megakadályozza a penészedést és a baktériumok és gombák által okozott kellemetlen szagokat.

Lehetővé teszi, hogy a huzat hosszú ideig friss maradjon. Megfelel a szigorú követelményeknek. Szigorú minőségi teszteken pozitív eredményeket ért el.

Az antiallergiás huzatszövet jól tolerálható a bőr számára, és mentes a káros anyagoktól.

A Fancy Sleep matrac (modell: MFS11) antiallergén huzat egy kétoldalas, modern felépítésű, három rétegből álló matrac:

1. Négyrétegű huzat (4W szerkezet), amely 100% poliészter kötött anyagból készült, SANITIZEDT védőprotektorral kikészített, bolyhos poliészter gyapjúból és sima polipropilén gyapjúból.

2. Poliuretán hab hosszanti és keresztirányú szellőzőcsatornákkal.

3. Kikeményített poliuretán habszegély.

Poliuretán hab

már évek óta használják matracok töltelékeként. A súlycsoporttól és a tervezett felhasználástól függően választják ki a hab sűrűségét. Minél nagyobb a sűrűség, annál nagyobb a matrac keménysége és tartóssága. A megfelelő paraméterekkel rendelkező poliuretánhab alkalmazása lehetővé teszi, hogy nagyon jó rugalmasságú, stabil élekkel és viszonylag kis súllyal rendelkező matracot kapjunk. Ez egy kiváló töltelék a gyermekmatracokhoz, amely lehetővé teszi a termék viszonylag alacsony végső árának elérését, miközben a termék kényelme és megfelelő tartóssága megmarad.

A Fiki Miki matracokban kizárólag Oëko-Tex Standard 100 (káros anyagoktól mentes) tanúsítvánnyal rendelkező poliuretán habokat (sűrűség 18-35 kg/m3) használunk. A matracainkban felhasznált poliuretánhabok szigorú tartóssági vizsgálaton esnek át.

Műszaki paraméterek:
Az áru hossza centiméterben:
90
Felhasználói visszajelzések
Termék lekérdezése

Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane
pixel