Autósülések 9-36 kg

52

Nem szeretne drága, minőségi ülésbe beruházni, mert a kisgyermeke hamar kinövi? Érdemes megfontolnod azokat a modelleket, amelyek a kisgyermekek legnagyobb csoportját célozzák meg... A 9-36 kg-os ülés a 9 hónapos és 12 éves kor közötti gyermekeknek szánt ajánlat.

Azzal, hogy egy olyan terméket választasz, amely a leghosszabb ideig kitart a serdülőkorban, pénzt takaríthatsz meg, miközben egy rendkívül sokoldalú terméket kapsz. Mindegyik 9-36 kg-os ülés állítható, hogy minden korú gyermek magasságához és preferenciájához igazodjon. Az univerzális modell garantálja az elégedettséget, a biztonságot és a kényelmet - mind a gyermekek, mind a szülők számára.

Ha üzletünk kínálatából választ termékeket, garantáltan a legmagasabb minőséget és különleges választékot kapja. A választék a legszigorúbb szabványok szerint készül, rendelkezik a szükséges jóváhagyásokkal és tanúsítványokkal, amelyeknek köszönhetően tartósság jellemzi, és hosszú éveken át szolgálja Önt. Autóüléseink kizárólag bevált gyártóktól származnak: Coto Baby, Cybex, Maxi Cosi vagy Britax Römer.

pixel