Autósülések 9-18 kg

12

A gyerekek már életük első hat hónapjában elkezdik felfedezni a világot, az izmaik már eléggé kialakultak ahhoz, hogy képesek legyenek önállóan felülni, és minden bizonnyal teljesen új tapasztalatokat akarnak szerezni. Ilyenkor kell védekezni az autóban való utazás eshetőségére egy megfelelő 9-18 kg-os ülés kiválasztásával, amellyel a gyermek védve lesz az utazás során.

Figyelembe véve a fékezést, a gyorsulást, a sebességet és az utazás hosszát, a gyermeknek teljes kényelemben kell ülnie, hogy ne érezzen kényelmetlenséget. Javasoljuk, hogy olyan neves gyártók termékeit válassza, mint a Britax Römer vagy a Chicco, akik csak a legjobb anyagokat, csúcstechnológiás biztonsági rendszereket és a legkiválóbb szakemberek tapasztalatát használják. Egy ilyen módon előkészített választék képes lesz garantálni a kicsik biztonságát, akiknek szülői gondoskodásra van szükségük, miközben felnőnek.

Ha 9-18 kg-os biztonsági gyermekülést választ üzletünkben, mindig garanciát kap a kiválasztott termékekre és a legjobb minőségű szolgáltatásra - az Ön elégedettsége az elsődleges szempontunk.

Tekintse meg teljes autósülés-kínálatunkat.

Tekintse meg a Maxi Cosi kínálatát is!

pixel