Autósülések 15 kg-tól

91

A gyermekülést a kisgyermekek súlyához és magasságához kell igazítani, hogy megfelelően ellássa feladatát. Az autóban való utazás a kicsikkel minden bizonnyal nagy kaland a kicsik számára, hiszen a világot számukra új módon fedezhetik fel.

A biztonságnak azonban minden szülő számára elsődlegesnek kell lennie, hiszen a gyerekek szeretnek mozogni, a biztonsági övek nem alkalmasak 150 cm magasság alatt, és mindig figyelembe kell venni, hogy olyan nem tervezett helyzetek adódhatnak, amelyek minden utas egészségét veszélyeztetik. A 15-36 kg-os ülésnek meg kell felelnie a 3 év feletti gyermekek igényeinek.

A kiváló minőségű választék garantálja az elégedettséget, a biztonságot, a vezetési kényelmet és a könnyű használatot - válassza a kínálat csúcsát, hogy kielégítő választékot élvezhessen. Figyelembe véve a rendelkezésre álló funkciókat, érdemes olyan 15-36 kg-os ülést választani, amely magasságállítással rendelkezik a legfiatalabb utasok növekedéséhez igazodva.

Ha a legjobb márkákra fogadsz, gondoskodsz a kicsik egészségéről és életéről! Kínálatunkban olyan cégek autósüléseit találja, mint például: Britax Römer, Chicco, Coto Baby, Cybex, Maxi Cosi vagy Joie .

Tekintse meg teljes autósülés-kínálatunkat.

pixel