Ülés tartozékok

205

Az autósülés tartozékok látszólag triviális, de rendkívül hasznos kütyük. Ezek közé tartoznak az isofix-alapok, a téli hálózsákok, az izzadásgátló betétek, a nyári kárpitok, a váltókárpitok és a hordozót a babakocsi vázára rögzítő adapterek.

Csökkentő betét az autósüléshez

Napellenzők szélvédőre, hordozóhevederek babahordozókhoz, autószervezők, ülésvédők, ülésmagasító betétek kisebb gyermekek számára, esőfóliák 0-13 kg-os autósülésekhez, szúnyoghálók babahordozókhoz, visszapillantó tükrök (lehetővé teszi a gyermek vizuális kapcsolatát, ha hátrafelé ül).

Autórolók

autórolók, a babahordozóhoz illeszkedő kerekek, biztonsági öv adapterek terhes nőknek és még sok más. Mindezek használata hatékonyan megkönnyíti a szülők életét az utazás során.

Üzletünkben olyan kiegészítőket talál, mint a baba utazópárnák, kárpitok és huzatok (amelyek lehetővé teszik az ülés tisztán tartását), autósülés-alapok, protektorok, autós tükrök (amelyek lehetővé teszik a szemkontaktust a gyermekkel vezetés közben), valamint hálózsákok, protektorok, hálózsákok, párnák, izzasztóbetétek és hűtőszőnyegek (amelyek kényelmesebbé teszik gyermeke számára a vezetést), utazókocsik, autószervezők (amelyek segítenek rendben tartani a járművet, de a gyermek biztonságát is szolgálják - az autóban szétszórt tárgyak baleset esetén veszélyt jelenthetnek) és még sok minden más. Minden terméket úgy terveztünk, hogy gondoskodjon a kicsikről.

Miért válassza üzletünket? Széles termékválasztékunk biztosítja, hogy minden vásárló megtalálja az igényeinek megfelelőt.

Meghívjuk Önt a vásárlásra!

pixel