Cybex GB Artio autósülés 0-13kg Posh Pink

Cybex GB Artio autósülés 0-13kg Posh Pink
Cybex GB Artio autósülés 0-13kg Posh Pink
Cybex GB Artio autósülés 0-13kg Posh Pink
Cybex GB Artio autósülés 0-13kg Posh Pink
Cybex GB Artio autósülés 0-13kg Posh Pink
Cybex GB Artio autósülés 0-13kg Posh Pink
Cybex GB Artio autósülés 0-13kg Posh Pink
41 583,00 Ft / db.
Termékkód: 4251158204918
Garancia: GB - HÁZTÓL HÁZIG, Garanciális feltételek ellenőrzése

Az áruk egyszerű visszaküldése

Vásároljon és ellenőrizze csendben otthon. A oldalon belül 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Részletek megjelenítése
14 elvonási napok
Az Ön elégedettsége a vásárlásaival kapcsolatban kiemelkedően fontos. A tőlünk rendelt termékeket a következő határidőn belül visszaküldheti 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Az Artio GB autósülést 0-13 kg közötti gyermekek számára tervezték. Az innovatív megoldások és a modern design tökéletes kombinációja. Az L.S.P. (Linear Side Impact Protection) oldalsó védelmi rendszer és az energiaelnyelő héj a legmagasabb szintű biztonságot garantálja utazás közben. A magasságban állítható fejtámla a biztonsági övekkel együtt lehetővé teszi a növekvő gyermek igényeihez való tökéletes alkalmazkodást. Az XXL napellenző kiváló védelmet nyújt a kedvezőtlen időjárási viszonyok ellen. Az ülés a legtöbb GB babakocsi és a Cybex keretére szerelhető.

Tartalmazza a puha betétet

Az üléshez egy speciális, újszülötteknek szánt betétet adtunk. Ez az ülés belsejét úgy állítja be, hogy jobban alkalmazkodjon a baba apró testéhez és formálódó gerincéhez. Amikor gyermeke megnő, a betét könnyen eltávolítható az ülésből.

Állítható magasságú fejtámla

Az Artio ülés fejtámlája a hevederekkel együtt állítható. Ez biztosítja, hogy a fejtámla mindig a megfelelő magasságban legyen. Akár 8 különböző magasságból is választhat, így biztosítva, hogy gyermeke feje és válla a használat teljes időtartama alatt megfelelő védelemben részesüljön.

Hatékony LSP rendszer

A beépített Line Side Proection rendszer jelentősen javítja az erők eloszlását ütközés közben, és hatékonyan védi gyermekét ütközés esetén. A speciális pajzs blokkolja az idegen test lendületét a használattól távolabb, eloszlatva a kinetikus energiát a kagylóban. Az Artio LSP rendszerét úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson a csecsemő legérzékenyebb testrészeinek.

Baldachin XXL

A kihajtható többrétegű baldachin hatékonyan védi gyermekét a széltől vagy a vakító naptól. UVP50+ szűrővel ellátott anyagokból készült, hogy kizárja a káros sugarakat.

A babakocsi vázára történő rögzítés lehetséges

A megfelelő adapterekkel az Artio ülés könnyen felszerelhető a legtöbb forgalomban lévő babakocsi és babakocsi vázára. Az autós utazás spontán sétákkal kombinálva a szabadban még sosem volt ilyen kellemes és kényelmes!

Isofix alapra szerelhető

A GB Artio autósülés teljes mértékben kompatibilis a "Base-Fix" bázissal. Ez az opcionális tartozék jelentősen leegyszerűsíti az autósülés mindennapos beszerelését az autóba: ahelyett, hogy minden alkalommal áthúzná az autóövét a vezetősíneken, egyszerűen helyezze az autósülést az Isofix-alapra, miután beszerelte, és enyhén nyomja le. A stabilizátor lábánál lévő zöld/piros kijelző a beszerelés minden részét szemmel tartja, és jelzi, ha valamelyik részen javítani kell.

Műszaki paraméterek:
A telepítés iránya:
Vissza
Stand:
Függetlenül bővíthető
Súlycsoport:
0-13 kg
Szerelés:
Isofix s biztonsgi vek
A helyes telepítés mutatói:
Igen ,
Garanciaidőszak:
2 v
Házhoz menő garancia:
Igen
Magasság beállítása:
Igen,.
I-Size szabvány:
NEM
Tömeg (kg):
4,8
Méretek (cm):
Hossz: 65
Isofix bázis:
Külön kell megvásárolni
A gyermek életkora:
0 - 18 msc
Az áru hossza centiméterben:
72
Felhasználói visszajelzések
Termék lekérdezése

Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane

GB - HÁZTÓL HÁZIG - Gyártói garancia a következő időszakra 24 hónapok.

Minden termékünkre 24 hónapos teljes körű "háztól házig" garanciát
vállalunk.
A panaszokat a következő e-mail címen kell jelezni: babyhit@babyhit.hu.
Ezután tájékoztatni fogjuk Önt arról, hogy pontosan hogyan fogjuk
kezelni a panaszt, és hogy mikor számíthat a termék futárunk általi
kézbesítésére.
Kérjük, hogy a termék hibáit a lehető legpontosabban írja le, és
mellékeljen fényképeket vagy szükség esetén videókat a probléma
illusztrálására.
pixel