Cybex Sirona M2 I-Size autósülés 0-18kg RWF - ülés alap nélkül Gránit Fekete

Cybex Sirona M2 I-Size autósülés 0-18kg RWF - ülés alap nélkül Gránit Fekete
Cybex Sirona M2 I-Size autósülés 0-18kg RWF - ülés alap nélkül Gránit Fekete
Cybex Sirona M2 I-Size autósülés 0-18kg RWF - ülés alap nélkül Gránit Fekete
Cybex Sirona M2 I-Size autósülés 0-18kg RWF - ülés alap nélkül Gránit Fekete
Cybex Sirona M2 I-Size autósülés 0-18kg RWF - ülés alap nélkül Gránit Fekete
Cybex Sirona M2 I-Size autósülés 0-18kg RWF - ülés alap nélkül Gránit Fekete
Classic Beige
River Blue Turquoise
Deep Black
Soho Grey
Granite Black
 Navy Blue
 Indigo Blue
Passion Pink
Premium Black
Manhattan Grey
Rebel Red
Fancy Pink
Tropical Blue
Victory Black - Ferrari
115 710,00 Ft / db.
Termékkód: 4251158234748
Sorozat: Cybex Sirona

Az áruk egyszerű visszaküldése

Vásároljon és ellenőrizze csendben otthon. A oldalon belül 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Részletek megjelenítése
14 elvonási napok
Az Ön elégedettsége a vásárlásaival kapcsolatban kiemelkedően fontos. A tőlünk rendelt termékeket a következő határidőn belül visszaküldheti 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Ez az áru kapható üzleteinkben

Ezt a terméket online rendelés nélkül is megvásárolhatja az Ön területén található üzleteink egyikében. Ellenőrizze, hogy a termék mely pontokon érhető el raktárkészletről.
Ellenőrizze a rendelkezésre állást

A Sirona M2 I-size autósülés a rendkívül népszerű Cybex Sirona sorozat következő kiadása, amely ezúttal megfelel a legújabb I-Size jóváhagyásnak. Mindenekelőtt funkcionalitásával és a biztonsági teszteken elért jó minősítésével tűnik ki. A 0-18 kg-os súlykategóriába tartozik, ami azt jelenti, hogy a gyermekeket születésüktől kezdve 18 kg-os súlyukig (vagy az I-size szerint 105 cm-es magasságukig) szállíthatjuk benne. Ez körülbelül 4 évnyi használatot ad, így érdemes olyan ülést választani, amely minden körülmények között biztonságot nyújt. Annak érdekében, hogy az újszülött és a négyéves gyermek számára is kényelmes legyen az utazás, olyan megoldásokra van szükség, amelyek az ülést a gyermek méretéhez igazítják. Ebben a modellben akár 12 különböző fejtámla-magasság közül is választhatunk, amelyek az ötpontos biztonsági övekkel együtt állíthatóak. Az ötpontos biztonsági övvel együtt állítható. Ezenkívül van egy szűkítőbetét, amely szűkíti az ülést, és a babát kényelmes, gerincvelő-egészséges pozícióba helyezi. A biztonságot a kihúzható LSP oldalvédők, az energiaelnyelő üléskagyló és a hátrafelé néző funkció garantálja, amelyek mindegyike 4 csillagot kapott az ADAC tesztjein.

Két irány közül választhat

A Sirona M2 I méretű ülés kb. 4 éves korig hátrafelé néző helyzetben is használható! Ez a pozicionálás a terhelést a használó testének sokkal nagyobb területére osztja el, ami többek között 80%-kal alacsonyabb sérülésveszélyt eredményez frontális ütközés esetén (a Svéd Közlekedéskutató Intézet tanulmányának eredményei).
És ha gyermeke kevésbé tolerálja a hátrafelé néző használatot, az ülést bármikor előrefelé fordíthatja. Az előre néző ülés használata 76 cm-es magasság elérésétől kezdve ajánlott.

Felhajtható oldalvédelem

Az LSP rendszer az oldalvédők kihúzásából áll, és rendkívül hatékonyan nyeli el az ütközési energiát. Különösen fontos, hogy mindig ne felejtse el kihúzni a védelmet az autó ajtó felőli oldalon. Ez a megoldás különösen hatékony az oldalirányú ütközéseknél.

Egy ülés, amely együtt nő a gyermekével

A fokozatmentesen állítható 12 pozíciójú fejtámla biztosítja, hogy a fejtámla mindig a megfelelő magasságban legyen. Ezzel egyidejűleg a hevederek magassága is változik, így biztosítva a megfelelő pozíciót a vállakon és a mellkason.

Állítható háttámla

A háttámla dőlésszöge könnyen, egy kézzel állítható, így gyermeke kényelmesen szundikálhat az autóban. Akár 5 hátrafelé és 3 előrefelé néző pozíció is elérhető.

Tartós héj

Az ülés teljes belsejét egy robusztus héj veszi körül, amely elnyeli az ütközési energiát.

Praktikus funkciók

Az ülés oldalán speciális rögzítőelemek találhatók a biztonsági öv rögzítéséhez. Ez nagyban megkönnyíti a gyermek beültetését az autóba.

Kényelmes övbeállítás

Az ötpontos biztonsági övek az ülésen lévő hevedert meghúzva egy kézzel állíthatók be. A hevedereket puha anyag veszi körül, hogy ne irritálják gyermeke bőrét.

Csökkentő betét

Az ülés egy speciális betéttel van ellátva, amely az ülés belsejének alakját és méretét a baba hátához igazítja. A betét könnyen eltávolítható, ahogy a gyermek növekszik. Kérjük, vegye figyelembe: a betét nem mosható gépben.

Kivehető kárpit

Minden szövetelem könnyen eltávolítható és mosógépben mosható (max. hőmérséklet: 30°C).

Isofix csatlakozók

Az isofix rögzítési rendszer hatékonyan stabilizálja az ülést, és lehetővé teszi a túlterhelés hatékonyabb elosztását ütközéskor. Fontos, hogy a Cybex Sirona M2 i-Size könnyen felszerelhető az Isofix csatlakozókkal nem rendelkező autókba is. Az Isofixet könnyen elrejthetjük az ülésben a kagyló belsejébe, és csak az autó övére szerelhetjük.

A bázis elérhető bemutatótermünkben

Az ülés beszerelése a Cybex M alapra is elérhető, amelyre a 0-13 kg-os Aton M autósülés is felszerelhető.

Műszaki paraméterek:
Súlycsoport:
0-18 kg
A heveder és a fejtámla egyidejű magasságállítása:
Igen
A telepítés iránya:
Elöl vagy hátul
Elölről szerelt from-to:
9-18 kg
Back-to-back összeszerelés:
0-18 kg
I-Size szabvány:
Igen,
Forgatható ülés:
NEM;;,
ADAC minősítés:
4
Fekvő háttámla:
NEM
Szerelés:
Isofix csatlakozk
A kárpit mosáshoz eltávolítható:
Igen,
Tömeg (kg):
14
Csökkentő betét az újszülött számára:
Igen..
A helyes telepítés mutatói:
NEM
Isofix bázis:
Külön kell megvásárolni
A gyermek életkora:
0 - 5 lat
Felhasználói visszajelzések
Termék lekérdezése

Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane
pixel