Maxi Cosi Beryl autósülés 0-25kg RWF Nomad kék

Maxi Cosi Beryl autósülés 0-25kg RWF Nomad kék
Maxi Cosi Beryl autósülés 0-25kg RWF Nomad kék
Maxi Cosi Beryl autósülés 0-25kg RWF Nomad kék
Maxi Cosi Beryl autósülés 0-25kg RWF Nomad kék
Maxi Cosi Beryl autósülés 0-25kg RWF Nomad kék
Maxi Cosi Beryl autósülés 0-25kg RWF Nomad kék
Maxi Cosi Beryl autósülés 0-25kg RWF Nomad kék
Maxi Cosi Beryl autósülés 0-25kg RWF Nomad kék
Maxi Cosi Beryl autósülés 0-25kg RWF Nomad kék
Authentic Grey
Authentic Black
Nomad Blue
112 125,00 Ft / db.

Az áruk egyszerű visszaküldése

Vásároljon és ellenőrizze csendben otthon. A oldalon belül 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Részletek megjelenítése
14 elvonási napok
Az Ön elégedettsége a vásárlásaival kapcsolatban kiemelkedően fontos. A tőlünk rendelt termékeket a következő határidőn belül visszaküldheti 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Maxi Cosi Beryl autósülés 0-25kg

A Maxi-Cosi Beryl autósülés lehet az egyetlen autósülés, amelyre Önnek és kisgyermekének valaha is szüksége lesz. Már az első közös napoktól kezdve biztonságosan utazhat benne kisgyermekével.

Az autóban minden utasnak biztonsági övet kell viselnie vezetés közben. A Beryl ülésben a kisgyermeket ötpontos övek fogják védeni, központi hosszbeállítással. Az övek a pocaknál egy könnyen kezelhető csattal rögzülnek. Ha a csatot kioldjuk, a biztonsági öv az Easy-in rendszernek köszönhetően kibontva marad - az övek nem gabalyodnak össze, így a kisgyermek könnyebben beülhet az ülésbe.

Az ötpontos heveder megakadályozza, hogy a kicsi kicsússzon a hevederből, és egyenletesen osztja el a gyermek körül ható erőket hirtelen fékezés vagy baleset esetén.

Mivel a Maxi-Cosi Beryl többek között nagyon kisgyermekek számára készült, csecsemőbetéttel van felszerelve. Ennek szerepe egyszerű: beburkolja a kisgyermeket, így biztonságban, és ami a legfontosabb, védve érzi magát. Mivel a csecsemő nyakizmai még nem teljesen fejlettek, a túlterhelés és a hirtelen mozdulatok nagyon veszélyesek lehetnek a csecsemő számára, és pontosan ez ellen véd az üléspárna. További előnye, hogy maga a betét könnyebben mosható, mint az ülés teljes kárpitja. Ha a kicsi már megnőtt, a betét könnyen eltávolítható az ülésből.

Mivel egyéves kortól utaznak, ez azt jelenti, hogy a Maxi-Cosi Beryl ülés hátrafelé vagy előrefelé néző helyzetben is beszerelhető. A legkisebb babák hátrafelé ülnek az autóban; ez a pozíció a legbiztonságosabb a kicsi még fejlődő csontrendszere számára. Frontális ütközés esetén a baba az ülésbe préselődik, hogy megvédje a nyakát és a fejét. A gyermek 13 kilogramm súlyig utazhat hátrafelé néző helyzetben az ülésben. E súlyhatár felett könnyedén megváltoztathatja a kis utas utazási irányát - mégpedig az ülésalap levétele nélkül.

A Maxi-Cosi Beryl autósülés a hárompontos biztonsági övvel, az Isofix csatlakozókkal vagy mindkettővel egyszerre szerelhető be az autóba. Az Isofix rendszer helyes beszerelésének jelzője, így mindig biztos lehetsz benne, hogy kisgyermeked biztonságban van. Akiválasztott konfigurációk mindegyikében az ülést egy stabilizáló láb is rögzíti.

A Maxi-Cosi Beryl esetében Ön (vagy inkább gyermeke) 5 dőlési pozíció közül választhat. A teljesen üléstől, amelyben gyermeke könnyedén megcsodálhatja az ablakon kívüli világot, a fekvő helyzetig, amelyben nyugodtan alszik, anélkül, hogy a feje leesne.

A Beryl állítható fejtámlával rendelkezik, így csemetéje fejlődésének minden szakaszában egyformán magas szintű védelmet nyújt. A fejtámla magasságának beállításával egybeépítettük a biztonsági övek magasságának beállítását, így biztosítva, hogy az egyik mindig helyesen legyen elhelyezve a másikhoz képest.

Mindent egybevetve, a Maxi-Cosi Beryl autósülés hosszú-hosszú időre szóló barát; egy barát, aki biztonságban tartja gyermekét az utazások, kirándulások vagy a szokásos óvodai út során.

Műszaki paraméterek:
Súlycsoport:
0-25 kg
A heveder és a fejtámla egyidejű magasságállítása:
Igen
A telepítés iránya:
Elöl vagy hátul
Elölről szerelt from-to:
9-25 kg
Back-to-back összeszerelés:
0-18 kg
I-Size szabvány:
NEM
Forgatható ülés:
NEM;;,
ADAC minősítés:
-
Fekvő háttámla:
Igen ;
Szerelés:
Isofix s biztonsgi vek
A kárpit mosáshoz eltávolítható:
Igen,
Test Plus:
NEM
Tömeg (kg):
14.9
Csökkentő betét az újszülött számára:
Igen..
A helyes telepítés mutatói:
Igen ,
A gyermek életkora:
0 - 7 lat
Felhasználói visszajelzések
Termék lekérdezése

Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane

Bővített - DOOR TO DOOR - Gyártói garancia a következő időszakra 24 hónapok.

Minden termékünkre 24 hónapos teljes körű "háztól házig" garanciát
vállalunk.
A panaszokat a következő e-mail címen kell jelezni: babyhit@babyhit.hu.
Ezután tájékoztatni fogjuk Önt arról, hogy pontosan hogyan fogjuk
kezelni a panaszt, és hogy mikor számíthat a termék futárunk általi
kézbesítésére.
Kérjük, hogy a termék hibáit a lehető legpontosabban írja le, és
mellékeljen fényképeket vagy szükség esetén videókat a probléma
illusztrálására.
pixel