Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg + alap 2-fix szett 2in1 Classic Beige

Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg + alap 2-fix szett 2in1 Classic Beige
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg + alap 2-fix szett 2in1 Classic Beige
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg + alap 2-fix szett 2in1 Classic Beige
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg + alap 2-fix szett 2in1 Classic Beige
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg + alap 2-fix szett 2in1 Classic Beige
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg + alap 2-fix szett 2in1 Classic Beige
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg + alap 2-fix szett 2in1 Classic Beige
Cybex Aton 5 Fotelik Samochodowy 0-13kg
Cybex Aton 2-Fix bázis
Soho Grey
Granite Black
Deep Black
 Navy Blue
Magnolia Pink
Classic Beige
River Blue
Autumn Gold
Az összes termék ára a készlet kivételével 117 073,00 Ft
88 274,00 Ft / db. Mentés 24.60% készlet vásárlása

Az áruk egyszerű visszaküldése

Vásároljon és ellenőrizze csendben otthon. A oldalon belül 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Részletek megjelenítése
14 elvonási napok
Az Ön elégedettsége a vásárlásaival kapcsolatban kiemelkedően fontos. A tőlünk rendelt termékeket a következő határidőn belül visszaküldheti 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Ez az áru kapható üzleteinkben

Ezt a terméket online rendelés nélkül is megvásárolhatja az Ön területén található üzleteink egyikében. Ellenőrizze, hogy a termék mely pontokon érhető el raktárkészletről.
Ellenőrizze a rendelkezésre állást

A Cybex Aton 5 autósülés a 0-13 kg-os súlycsoportba tartozik. Ez azt jelenti, hogy alkalmas a gyermekek szállítására a születéstől körülbelül 18 hónapos korig. Különlegessége a speciális párnázott betét, amely nagyon kényelmes fekvőhelyzetet biztosít, és lehetővé teszi a gyermekek szállítását az élet első napjaitól kezdve (beleértve a koraszülötteket is) anélkül, hogy a gerincre negatív hatással lenne. A gyermekek mindig kényelmesen fogják érezni magukat az ülésben a széles körben állítható, hevederekkel ellátott fejtámlának vagy a csecsemőkorlátozó betétnek köszönhetően. Az ülés emellett UV-sugárzás elleni napvédő baldachinnal is rendelkezik.

A megfelelő egészséges üléspozíció még a koraszülött csecsemők számára is

A Cybex Aton 5 ülés egy speciális redukciós betéttel van ellátva, amely az ülés belsejét a csecsemő fejlődő gerincéhez és egész testéhez igazítja. A betétet úgy tervezték, hogy ne okozzon izomfeszülést a csecsemőkben, így hosszabb ideig utazhatnak az autóban anélkül, hogy egészségük veszélybe kerülne. A koraszülött csecsemők is gond nélkül használhatják az ülést. Ahogy a gyermek teste fejlődik, úgy változnak az igényei. Egy idő után a lapos helyzetnél fontosabbá válik, hogy a fej magasabb legyen, mint a mellkas. Ezért az ülésmagasító párnát egy bizonyos idő után el lehet, sőt el is kell távolítani az ülésből.

Állítható huzat

A Cybex Aton 5 igazán nagy napellenzővel van felszerelve. UVP50 szűrővel ellátott anyagokból készült, amely hatékonyan blokkolja a gyermekére ható negatív napsugarakat. Fontos és praktikus tulajdonsága, hogy a védőtető a hordozófogantyú helyzetétől függetlenül, 4 lehetséges pozícióban állítható.

Lehetőség van külön talpazat megvásárlására

Az Aton 5 üléshez való Isofix alap sokkal könnyebbé teszi a hordozó mindennapi használatát. Nem kell minden alkalommal, amikor az ülést használja, az autóövét áthúznia a vezetősíneken. Egyszerűen helyezze a kijelölt területre, és nyomja meg enyhén. A stabilizáló láb mellett kijelzők találhatók, amelyek folyamatosan ellenőrzik az összes alkatrész beszerelésének helyességét, és hiba esetén piros figyelmeztetést adnak. Az Isofix-csatlakozókra történő felszerelés jelentősen stabilizálja az egész rendszert az autóban, és minimálisra csökkenti a hibák kockázatát.

Egyéni fejtámla-beállítás

Azt mondani, hogy minden újszülött más és más ütemben növekszik, olyan, mintha semmit sem mondanánk. Ezért lehetetlen olyan fix fejtámlát létrehozni, amely minden gyermeket egyformán jól véd. A Cybex Aton 5 ülés fejtámlája 8 fokozatban állítható, így mindig a felhasználóhoz igazodik. A fejtámla megfelelő magassága biztosítja a legjobb védelmet a gyermek feje, nyaka és válla - a legkényesebb testrészek - számára. A megfelelő beállítási tartomány lehetővé teszi, hogy a csecsemő növekedésével párhuzamosan zökkenőmentesen változtassuk a beállítást, és jelzi, mikor van itt az ideje a következő ülésnek.

Fejlett biztonsági rendszerek

A szabadalmaztatott LSP visszahúzható oldalsó pajzsrendszer biztosítja a túlterhelés hatékony elosztását ütközéskor, és maximális biztonságot nyújt gyermekének. A védelem az autó ajtó felőli oldalról húzódik ki. A Cybex Aton 5 ülés és az idegen test közötti első érintkezési pont nagyvonalú távolságának köszönhetően a teljes kagyló elnyeli az ütközés energiáját, és megvédi Önt a sérülésektől.

Tartós héj

Több éves tesztelés, kutatás, töréskísérletek és a Cybex mérnökeinek tapasztalata olyan anyagot hozott létre, amely a lehető legerősebb, és ütközéskor kiválóan elnyeli az energiát. Ez különösen fontos, amikor az első autósülésről van szó - a csecsemő teste nagyon érzékeny, és a legmagasabb szintű védelemre van szüksége. Az Aton 5 biztosítja, hogy minden utazás teljesen biztonságos legyen a használó számára, bármilyen körülmények között.

Teljes utazási rendszer

A Cybex Aton 5-öt a legtöbb babakocsi vázára fel tudjuk szerelni. Ez nagyon kényelmes és hasznos lehetőség, különösen nyaralás, bevásárlás vagy rövid utazások alkalmával. Mostantól nem kell minden alkalommal egy terjedelmes hordozótáskát a csomagtartóba pakolnia. A speciális párnázott betét lehetővé teszi, hogy a baba hosszabb ideig maradjon a hordozóágyban anélkül, hogy bármilyen negatív egészségügyi hatása lenne.

Speciálisan kialakított hám

A Cybex Aton 5 ülés ötpontos, beépített hevedereit "Y" alakúra formálták. Nagyvonalú, puha anyag veszi őket körül, hogy még a hosszú utazások során se okozzanak kényelmetlenséget a kicsinek. Egy kiegészítő ágyékszíj gondoskodik arról, hogy a kisgyermek teljesen stabilan és biztonságosan legyen becsatolva - az egész elrendezés még a gyermek testét is a megfelelő pozícióba kényszeríti.

Műszaki paraméterek:
Stand:
Függetlenül bővíthető
Súlycsoport:
0-13 kg
Házhoz menő garancia:
Igen
A telepítés iránya:
Vissza
I-Size szabvány:
NEM
ADAC minősítés:
4
Garanciaidőszak:
2 v
Fekvő helyzet:
NEM;;.
A hám magasságának beállítása:
Igen
A kárpit mosáshoz eltávolítható:
Igen,
Test Plus:
NEM
Tömeg (kg):
4,8
A gyermek hozzávetőleges életkora:
0-2 v
Csökkentő betét az újszülött számára:
Igen..
A helyes telepítés mutatói:
NEM
Isofix bázis:
Tartalmazza a
Felhasználói visszajelzések
Termék lekérdezése

Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane

Bővített - DOOR TO DOOR - Gyártói garancia a következő időszakra 24 hónapok.

Minden termékünkre 24 hónapos teljes körű "háztól házig" garanciát
vállalunk.
A panaszokat a következő e-mail címen kell jelezni: babyhit@babyhit.hu.
Ezután tájékoztatni fogjuk Önt arról, hogy pontosan hogyan fogjuk
kezelni a panaszt, és hogy mikor számíthat a termék futárunk általi
kézbesítésére.
Kérjük, hogy a termék hibáit a lehető legpontosabban írja le, és
mellékeljen fényképeket vagy szükség esetén videókat a probléma
illusztrálására.
pixel