Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg + alap 2-fix szett 2in1 Őszi Arany

Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg + alap 2-fix szett 2in1 Őszi Arany
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg + alap 2-fix szett 2in1 Őszi Arany
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg + alap 2-fix szett 2in1 Őszi Arany
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg + alap 2-fix szett 2in1 Őszi Arany
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg + alap 2-fix szett 2in1 Őszi Arany
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg + alap 2-fix szett 2in1 Őszi Arany
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg + alap 2-fix szett 2in1 Őszi Arany
Cybex Aton 5 Fotelik Samochodowy 0-13kg
Cybex Aton 2-Fix bázis
Soho Grey
Granite Black
Deep Black
 Navy Blue
Magnolia Pink
Classic Beige
River Blue
Autumn Gold
Az összes termék ára a készlet kivételével 95 674,00 Ft
71 748,00 Ft / db. Mentés 25.01% készlet vásárlása

Tartalmazott termékek:

Az áruk egyszerű visszaküldése

Vásároljon és ellenőrizze csendben otthon. A oldalon belül 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Részletek megjelenítése
14 elvonási napok
Az Ön elégedettsége a vásárlásaival kapcsolatban kiemelkedően fontos. A tőlünk rendelt termékeket a következő határidőn belül visszaküldheti 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Ez az áru kapható üzleteinkben

Ezt a terméket online rendelés nélkül is megvásárolhatja az Ön területén található üzleteink egyikében. Ellenőrizze, hogy a termék mely pontokon érhető el raktárkészletről.
Ellenőrizze a rendelkezésre állást

A Cybex Aton 5 autósülés a 0-13 kg-os súlycsoportba tartozik. Ez azt jelenti, hogy alkalmas a gyermekek szállítására születéstől körülbelül 18 hónapos korig. Jellemzője a speciális párnázó betét, amely nagyon kényelmes fekvőhelyzetet biztosít, és lehetővé teszi a gyermekek szállítását az élet első napjaitól kezdve (beleértve a koraszülötteket is) anélkül, hogy a gerincre negatív hatással lenne. A gyermekek mindig kényelmesen fogják érezni magukat benne a hevederekkel ellátott fejtámla vagy a csecsemőkorlátozó betét széleskörű állíthatóságának köszönhetően. Az ülés emellett UV-sugárzás elleni napvédő baldachinnal is rendelkezik.

A megfelelő egészséges üléspozíció még a koraszülöttek számára is

A Cybex Aton 5 egy speciális redukciós betéttel van ellátva, amely az ülés belsejét a csecsemő fejlődő gerincéhez és egész testéhez igazítja. A betétet úgy tervezték, hogy ne okozzon izomfeszülést a gyermekekben, így hosszabb ideig utazhatnak az autóban negatív egészségügyi hatások nélkül. A koraszülött csecsemők is gond nélkül használhatják az ülést. Ahogy a gyermek teste fejlődik, úgy változnak az igényei. Egy idő után a lapos helyzetnél fontosabbá válik, hogy a fej magasabb legyen, mint a mellkas. Ezért az ülésmagasító párnát egy bizonyos idő után el lehet, sőt el is kell távolítani az ülésből.

Állítható kapucni

Cybex Az Aton 5 egy igazán nagy napellenzővel van felszerelve. UVP50 szűrővel ellátott anyagokból készült, amely hatékonyan blokkolja a gyermekére ható negatív napsugarakat. Fontos és praktikus tulajdonsága, hogy a napellenző a hordozó fogantyú helyzetétől függetlenül, 4 lehetséges pozícióban állítható.

Lehetőség van egy külön erre a célra szolgáló alap megvásárlására

Az Aton 5 üléshez való Isofix alap sokkal könnyebbé teszi a hordozó mindennapi használatát. Nem kell minden alkalommal, amikor az ülést használja, az autó övét áthúzni a vezetősíneken. Egyszerűen helyezze a kijelölt területre, és nyomja meg enyhén. A stabilizáló láb mellett kijelzők találhatók, amelyek folyamatosan ellenőrzik az összes alkatrész beszerelésének helyességét, és hiba esetén piros figyelmeztetést adnak. Az Isofix rögzítés jelentősen stabilizálja az egész rendszert az autóban, és minimálisra csökkenti a hibák kockázatát.

Egyéni fejtámla-beállítás

Azt mondani, hogy minden újszülött más és más ütemben növekszik, olyan, mintha semmit sem mondanánk. Ezért lehetetlen olyan fix fejtámlát létrehozni, amely minden gyermeket egyformán jól véd. A Cybex Aton 5 ülés fejtámlája 8 fokozatban állítható, így mindig a felhasználóhoz illeszkedik. A fejtámla megfelelő magassága biztosítja a legjobb védelmet a baba feje, nyaka és válla - a legkényesebb testrészek - számára. A megfelelő beállítási tartomány lehetővé teszi, hogy a csecsemő növekedésével párhuzamosan zökkenőmentesen változtassuk a beállítást, és jelzi, ha eljött az ideje a következő ülésnek.

Fejlett biztonsági rendszerek

A szabadalmaztatott LSP visszahúzható oldalsó pajzsrendszer biztosítja a túlterhelés hatékony elosztását ütközéskor, és maximális biztonságot nyújt gyermekének. A védelem az autó ajtó felőli oldalról húzódik ki. A Cybex Aton 5 autósülés első érintkezési pontja és az idegen test közötti nagy távolságnak köszönhetően a teljes kagyló elnyeli az ütközési energiát, és megvédi Önt a sérülésektől.

Tartós héj

Az évekig tartó tesztek, kutatások, töréstesztek és a Cybex mérnökeinek tapasztalata olyan anyagot hozott létre, amely a lehető legstabilabb, és baleset esetén kiváló energiaelnyeléssel rendelkezik. Ez különösen fontos, amikor először ül az autósülésben - a csecsemő teste nagyon érzékeny, és a legmagasabb szintű védelemre van szüksége. Az Aton 5 biztosítja, hogy minden utazás teljesen biztonságos legyen a használó számára, bármilyen körülmények között.

Teljes utazási rendszer

Cybex Az Aton 5-öt a legtöbb babakocsi vázára fel tudjuk szerelni. Ez egy nagyon kényelmes és hasznos lehetőség, különösen nyaralások, bevásárlókörutak vagy rövid utazások alkalmával. Mostantól kezdve nem kell minden alkalommal egy terjedelmes hordozóágyat pakolnia a csomagtartóba. A speciális párnázott betét lehetővé teszi, hogy a baba hosszabb ideig maradjon a hordozóágyban anélkül, hogy bármilyen negatív egészségügyi hatása lenne.

Speciálisan kialakított hám

A Cybex Aton 5 ülés ötpontos, beépített hevedereit "Y" alakban alakították ki. Nagyvonalú, puha anyag veszi őket körül, hogy még a hosszú utazások során se okozzanak kényelmetlenséget a kisgyermeknek. Egy kiegészítő ágyékszíj biztosítja a kisgyermek abszolút stabil és biztonságos rögzítését - az egész elrendezés még a gyermek testét is a megfelelő pozícióba kényszeríti.

Műszaki paraméterek:
Stand:
Függetlenül bővíthető
Súlycsoport:
0-13 kg
Házhoz menő garancia:
Igen
A telepítés iránya:
Vissza
I-Size szabvány:
NEM
ADAC minősítés:
4
Garanciaidőszak:
2 v
Fekvő helyzet:
NEM;;.
A hám magasságának beállítása:
Igen
A kárpit mosáshoz eltávolítható:
Igen,
Test Plus:
NEM
Tömeg (kg):
4,8
Csökkentő betét az újszülött számára:
Igen..
A helyes telepítés mutatói:
NEM
Isofix bázis:
Tartalmazza a
A gyermek életkora:
0 - 2 lata
Felhasználói visszajelzések
Termék lekérdezése

Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane

Bővített - DOOR TO DOOR - Gyártói garancia a következő időszakra 24 hónapok.

Minden termékünkre 24 hónapos teljes körű "háztól házig" garanciát
vállalunk.
A panaszokat a következő e-mail címen kell jelezni: babyhit@babyhit.hu.
Ezután tájékoztatni fogjuk Önt arról, hogy pontosan hogyan fogjuk
kezelni a panaszt, és hogy mikor számíthat a termék futárunk általi
kézbesítésére.
Kérjük, hogy a termék hibáit a lehető legpontosabban írja le, és
mellékeljen fényképeket vagy szükség esetén videókat a probléma
illusztrálására.
pixel