Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg Őszi arany 2020

Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg Őszi arany 2020
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg Őszi arany 2020
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg Őszi arany 2020
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg Őszi arany 2020
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg Őszi arany 2020
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg Őszi arany 2020
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg Őszi arany 2020
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg Őszi arany 2020
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg Őszi arany 2020
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg Őszi arany 2020
Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg Őszi arany 2020
Soho Grey
Autumn Gold
40 260,00 Ft / db.

Az áruk egyszerű visszaküldése

Vásároljon és ellenőrizze csendben otthon. A oldalon belül 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Részletek megjelenítése
14 elvonási napok
Az Ön elégedettsége a vásárlásaival kapcsolatban kiemelkedően fontos. A tőlünk rendelt termékeket a következő határidőn belül visszaküldheti 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Cybex Aton 5 autósülés 0-13kg RWF

ACybex Aton 5autósülés a 0-13kg súlycsoportba tartozik. Ez azt jelenti, hogy alkalmas a gyermekek szállítására születéstől körülbelül 18 hónapos korig. Különlegessége a speciális párnázottság, amely nagyon kényelmes fekvőhelyzetet biztosít, és lehetővé teszi a gyermekek szállítását az élet első napjaitól kezdve (beleértve a koraszülötteket is) anélkül, hogy a gerincre negatív hatással lenne. A gyermekek mindig kényelmesen fogják érezni magukat az ülésben a széles körben állítható, hevederekkel ellátott fejtámlának vagy a csecsemőkorlátozó betétnek köszönhetően. Az ülés emellett UV-sugárzás elleni napvédő baldachinnal is rendelkezik.

A megfelelő egészséges üléspozíció még a koraszülött csecsemők számára is

A Cybex Aton 5 ülés egy speciális redukciós betéttel van ellátva, amely az ülés belsejét a csecsemő fejlődő gerincéhez és egész testéhez igazítja. A betétet úgy tervezték, hogy ne okozzon izomfeszülést a csecsemőkben, így hosszabb ideig utazhatnak az autóban anélkül, hogy egészségük veszélybe kerülne. A koraszülött csecsemők is gond nélkül használhatják az ülést. Ahogy a gyermek teste fejlődik, úgy változnak az igényei. Egy idő után a lapos helyzetnél fontosabbá válik, hogy a fej magasabb legyen, mint a mellkas. Ezért az ülésmagasítót egy bizonyos idő után el lehet, sőt el is kell távolítani.

A fejtámla egyéni beállítása

Azt mondani, hogy minden újszülött más és más ütemben növekszik, olyan, mintha semmit sem mondanánk. Ezért lehetetlen olyan fix fejtámlát létrehozni, amely minden gyermeket egyformán jól véd. A Cybex Aton 5 ülés fejtámlája 8 fokozatban állítható, így mindig a felhasználóhoz illeszkedik. A fejtámla megfelelő magassága biztosítja a legjobb védelmet a gyermek feje, nyaka és válla - a legkényesebb testrészek - számára. A megfelelő beállítási tartomány lehetővé teszi, hogy a csecsemő növekedésével párhuzamosan zökkenőmentesen változtassuk a beállítást, és jelzi, mikor van itt az ideje a következő ülésnek.

Fejlett biztonsági rendszerek

A szabadalmaztatott LSP visszahúzható oldalsó pajzsrendszer biztosítja a túlterhelés hatékony elosztását ütközéskor, és maximális biztonságot nyújt gyermekének. A védelem az autó ajtó felőli oldalról húzódik ki. A Cybex Aton 5 ülés és az idegen test közötti első érintkezési pont nagyvonalú távolságának köszönhetően a teljes kagyló elnyeli az ütközés energiáját, és megvédi Önt a sérülésektől.

Tartós héj

Több éves tesztelés, kutatás, töréskísérletek és a Cybex mérnökeinek tapasztalata olyan anyagot hozott létre, amely a lehető legerősebb, és ütközéskor kiválóan elnyeli az energiát. Ez különösen fontos, amikor az első autósülésről van szó - a csecsemő teste nagyon érzékeny, és a legmagasabb szintű védelemre van szüksége. Az Aton 5 biztosítja, hogy minden utazás teljesen biztonságos legyen a használó számára, bármilyen körülmények között.

Teljes utazási rendszer

A Cybex Aton 5-öt a legtöbb babakocsi vázára fel tudjuk szerelni. Ez nagyon kényelmes és hasznos lehetőség, különösen nyaralás, bevásárlás vagy rövid utazások alkalmával. Mostantól nem kell minden alkalommal egy terjedelmes hordozótáskát a csomagtartóba pakolnia. A speciális párnázott betét lehetővé teszi, hogy a baba hosszabb ideig maradjon a hordozóágyban anélkül, hogy bármilyen negatív egészségügyi hatása lenne.

Speciálisan kialakított hám

A Cybex Aton 5 ülés hárompontos, beépített hevedereit "Y" alakúra formálták. Nagyvonalú, puha anyag veszi őket körül, hogy még a hosszú utazások során se okozzanak kényelmetlenséget a kicsinek. Egy kiegészítő ágyékszíj biztosítja a kisgyermek abszolút stabil és biztonságos rögzítését - az egész elrendezés még a gyermek testét is a megfelelő pozícióba kényszeríti.

Lehetőség van külön aljzat megvásárlására

Az Aton 5 Isofix bázis az ülés mindennapi használatát nagyban megkönnyíti. Nem kell többé a vezetősíneken keresztül húzni a biztonsági övet. Egyszerűen csak helyezze a kijelölt területre, és nyomja meg enyhén. A stabilizáló láb mellett kijelzők vannak, amelyek folyamatosan ellenőrzik az összes alkatrész helyes felszerelését, és hiba esetén piros figyelmeztetést adnak. Az Isofix rögzítés jelentősen stabilizálja az egész rendszert az autóban, és minimálisra csökkenti a hibák kockázatát.

Műszaki paraméterek:
Isofix bázis:
Külön kell megvásárolni
Stand:
Függetlenül bővíthető
Repülőgépekben való használatra engedélyezett:
-
A heveder és a fejtámla egyidejű magasságállítása:
Igen
A telepítés iránya:
Vissza
A fogantyú áthelyezhető:
.Igen,
I-Size szabvány:
NEM
ADAC minősítés:
4
A kárpit mosáshoz eltávolítható:
Igen,
Tömeg (kg):
4,8
Súlycsoport:
0-13 kg
Mretek (cm)
UV-szűrők:
Igen
Csökkentő betét az újszülött számára:
Igen..
A gyermek életkora:
0 - 2 lata
Felhasználói visszajelzések
Termék lekérdezése

Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane

Bővített - DOOR TO DOOR - Gyártói garancia a következő időszakra 24 hónapok.

Minden termékünkre 24 hónapos teljes körű "háztól házig" garanciát
vállalunk.
A panaszokat a következő e-mail címen kell jelezni: babyhit@babyhit.hu.
Ezután tájékoztatni fogjuk Önt arról, hogy pontosan hogyan fogjuk
kezelni a panaszt, és hogy mikor számíthat a termék futárunk általi
kézbesítésére.
Kérjük, hogy a termék hibáit a lehető legpontosabban írja le, és
mellékeljen fényképeket vagy szükség esetén videókat a probléma
illusztrálására.
pixel