Cybex Cloud Q autósülés 0-13kg Királykék

Cybex Cloud Q autósülés 0-13kg Királykék
Butterfly
Princess Pink Plus
Autumn Gold Plus
Royal Blue
Hot&Spicy Red
Infra Red Plus
Mystic Pink Plus
Manhattan Grey - Plus
Autumn Gold Plus
Stardust Black
 Midnight Blue
Rebellious
Graphite Black
43 927,00 Ft / db.
Termékkód: 4058511297309

Az áruk egyszerű visszaküldése

Vásároljon és ellenőrizze csendben otthon. A oldalon belül 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Részletek megjelenítése
14 elvonási napok
Az Ön elégedettsége a vásárlásaival kapcsolatban kiemelkedően fontos. A tőlünk rendelt termékeket a következő határidőn belül visszaküldheti 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Az új szülők egyik legfontosabb felszerelése a jó autósülés. De mit is jelent a jó? A jó azt jelenti, hogy biztonságos és kényelmes. ACybex Cloud Q a 0-13 kg-os súlycsoportbanbiztosan jó autósülés. Mitől érdemes ezt választani? Mindenekelőtt az, hogy rendkívül biztonságos ülés, amit a 2015-ös biztonsági teszteken kapott "nagyon jó" minősítés is megerősít. A megbízható biztonság mellett ez a modell nagyszerű funkcionalitást is kínál, például a teljesen állítható fejtámlával, amely lehetővé teszi, hogy gyermekét igény szerint fekvő vagy ülő helyzetben helyezze el. Az egész ülést puha, érintésbarát bélés borítja, amely kényelmes környezetet biztosít gyermeke számára. Ráadásul a Cybex Cloud Q ülés hasznos, SPF50+ UV-szűrővel ellátott függönnyel van ellátva, amely megvédi a kisgyermeket a káros napsütéstől és a kiszámíthatatlan esőzésektől. Végül érdemes megemlíteni, hogy ez a modell sikeresen használható egy teljes méretű babakocsi hordozóágyának részeként.

A legegészségesebb fekvőhelyzet

A Cloud Q ülés háttámlája síkba hajtható. Ez sokkal egészségesebb és kényelmesebb a kicsi számára, különösen az élet első heteiben. A hagyományos babahordozó összehúzott helyzetet kényszerít ki, összeszorított vállakkal és behajlított gerinccel, ami nem egészséges a baba fiziológiája és légútjai szempontjából. Ezért nem ajánlott 1 óránál tovább "tartani" a babát a hordozóban. A Cloud Q megoldja ezt a problémát; az autón kívül az ülés teljes belseje könnyen, egy kézzel kibontható. Ez sokkal egészségesebb és kényelmesebb környezetet teremt, valamint jelentősen meghosszabbítja azt az időt, amit a csecsemő kényelmetlen érzés nélkül tölthet az ülésben.

High-tech oldalvédelem

A szabadalmaztatott LSP rendszerben található kihúzható védők különösen hatékonyan működnek oldalirányú ütközés esetén. Úgy tervezték őket, hogy az idegen testtel való első érintkezési pontot a lehető legtávolabb hozzák létre a gyermektől. Ez értékes időt biztosít arra, hogy az ütközés energiája eloszoljon az üléskagylóban, egyúttal védve a használót.

Tartós héj

Több éves tesztelés, kutatás, töréskísérletek és a Cybex mérnökeinek tapasztalata olyan anyagot hozott létre, amely a lehető legerősebb, és ütközéskor kiváló energiaelnyeléssel rendelkezik. Ez különösen fontos, amikor az első autósülésről van szó; a csecsemő teste nagyon érzékeny, és a legmagasabb szintű védelemre van szüksége. A Cloud Q biztosítja, hogy minden utazás teljesen biztonságos legyen a használó számára, bármilyen körülmények között.

Speciális betét újszülöttek számára

A Cybex Cloud Q egy kiegészítő párnázott betéttel is fel van szerelve. Ezt úgy tervezték, hogy az ülés belsejét a koraszülött csecsemők és kisgyermekek igényeihez igazítsa. Az élet első heteiben és hónapjaiban a baba nagyon intenzíven fejlődik, és igényei gyorsan változnak. A legelején a betétre azért van szükség, hogy az ülés lekerekített hátsó része ne okozzon légzési problémákat vagy fájdalmat a fejlődő gerincben. Amint eléri a 60 cm-es magasságot, már nincs rá szükség, ezért vegye ki, hogy nagyobb helyet biztosítson, amikor szükségessé válik.

Egyéni fejtámla-beállítás

A Cloud Q ülés fejtámlájának magassága akár 11 különböző pozícióban is szabadon állítható. Ez lehetővé teszi, hogy az ülés belseje tökéletesen alkalmazkodjon a baba gyorsan változó testéhez. A nagy beállítási tartományt úgy tervezték, hogy a használat teljes időtartama alatt kifejezetten védje a legfontosabb testrészeket, a baba fejét, nyakát és gerincét. Hasznos és nagyra értékelt funkció, hogy az ülés belső pántjainak hossza és pozíciója automatikusan változik, a fejtámla magasságával együtt. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a pozícionálásuk miatt.

XXL tető

Az extra nagy, kihajtható baldachin hatékonyan védi a kisgyermeket a tűző naptól és más kedvezőtlen időjárási körülményektől. A Cloud Q ülés fogantyújától teljesen függetlenül állítható, így sokkal nagyobb mozgásteret biztosít, és kényelmesebbé teszi az autón kívüli használatot. Anyagai UV50+ fényvédővel vannak ellátva, hogy hatékonyan blokkolja a káros sugarakat.

Speciálisan kialakított hevederek

A Cybex Cloud Q ülés ötpontos, beépített hevedereit "Y" alakúra formálták. Nagyvonalú, puha anyag veszi őket körül, hogy még a hosszú utazások során se okozzanak kényelmetlenséget a kicsinek. Egy kiegészítő ágyékszíj biztosítja a kisgyermek abszolút stabil és biztonságos rögzítését, az egész elrendezés még a gyermek testét is a megfelelő pozícióba kényszeríti.

A babakocsi vázára történő rögzítés

A biztonság az első, de a kényelem is fontos. A Cloud Q felszerelhető a Cybex, a Bebeto, az Adamex és sok más babakocsimárka vázára. Tökéletesen illeszkedik a korábban tárgyalt, a háttámla laposra hajtásának funkciójához. Ez együttesen lehetővé teszi a babakocsi hordozóágyának szinte teljes elhagyását.

Cybex Cloud Q csecsemőülések a kicsiknek

A csecsemőülés kiválasztása nem egyszerű feladat, különösen, ha a fiatal szülők első gyermeküket várják. Mielőtt egy adott modell mellett döntenénk, érdemes számos tényezőt figyelembe venni, amelyek többek között befolyásolják a kisgyermek kényelmét az utazás során, a felszerelés könnyű becsatolhatóságát, és mindenekelőtt a gyermek legmagasabb szintű védelmét egy közúti ütközés során. Tudja meg, mire kell figyelni a gyermekülés kiválasztásakor.

Védje kisgyermekét minden körülmények között

Az autósülés a köznyelvben hordozóeszközként is ismert. Ez főként annak köszönhető, hogy a szülők szívesen használják ki könnyű kivehetőségüket, felváltva ezzel a klasszikus hordozóágyat. A gyakorlatban azonban a csecsemőülés fő feladata, hogy megvédje a kisgyermeket a közúti ütközés negatív következményeitől. A szülők, amikor egy adott modell megvásárlása mellett döntenek, arra is figyelnek, hogy a termék optimális körülményeket biztosít-e a gyermek számára alvás közben. A jól megválasztott autósülésnek az újszülöttek számára csökkentőbetéttel is fel kell szerelve lennie. Csak ilyen kiegészítőkkel biztosíthatjuk a baba biztonságos utazását az élet első napjaitól kezdve.

Mire kell figyelni a babaülés kiválasztásakor

A fent említett biztonsági szempontok mellett a babaülés megvásárlásakor jó, ha ellenőrizzük, hogy az ülés rendelkezik-e a népszerű babakocsik vázához való rögzítési lehetőséggel. Ez a lehetőség különösen hasznos akár orvoslátogatáskor is. Végül is fontos megjegyezni, hogy az ülés és a gyermek nem túl könnyű, és az élet első hónapjaiban nincs hiány az ellenőrzésekből. Egy fiatal anyuka számára ezért sokkal könnyebb lesz a terméket kényelmesen a babakocsi vázához rögzíteni és úgy irányítani, mint egy normál hordozóágyat, mint egy "hordozóval" a kezében utazni. Gyakorlati szempontból az is fontos, hogy a kárpit mosás céljából levehető legyen. Hiszen nem szabad elfelejteni, hogy egy növekvő kisgyermek gyakran eszik utazás vagy megállás közben, vagy egyszerűen csak elromlik a pelenka, és ilyen körülmények között nem nehéz nem tervezett szennyeződéseket szerezni.

Fedezze fel a Cybex Cloud Q fő előnyeit

A Cybex Cloud Q autósülést a szülők nem csak praktikus tulajdonságai miatt értékelik, például azért, mert biztonságosan és gyorsan be lehet csíptetni az Isofix-alapba, hanem mindenekelőtt a rendkívül magas tesztpontszámai miatt. Az ADAC általános értékelése 4 csillag, a legmagasabb pontszámot a biztonságra kapta. Különösen említésre méltó az ülés innovatív ütéselnyelő héja és a legkorszerűbb LSP oldalvédő rendszer.

Számítson az ülés használatát megkönnyítő megoldásokra

A fejtámla- és övbeállítás a Cybex Cloud Q ülés olyan funkciói, amelyek lehetővé teszik, hogy a terméket tökéletesen gyermeke aktuális magasságához igazítsa. Ezenkívül a termék praktikus, nagyméretű baldachinnal van ellátva, amely tökéletesen megvédi gyermekét a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól, ha a szabadban használja. A jelenlegi biztonsági előírásoknak megfelelően az ülés hátrafelé néző helyzetben van, így maximális védelmet nyújt a gyermek feje és gerince számára egy közúti ütközés esetén.

Műszaki paraméterek:
Isofix bázis:
Külön kell megvásárolni
Stand:
Függetlenül bővíthető
Repülőgépekben való használatra engedélyezett:
-
A heveder és a fejtámla egyidejű magasságállítása:
Igen
A telepítés iránya:
Vissza
A fogantyú áthelyezhető:
.Igen,
I-Size szabvány:
NEM
ADAC minősítés:
4
A kárpit mosáshoz eltávolítható:
Igen,
Tömeg (kg):
5,7
Súlycsoport:
0-13 kg
Mretek (cm)
UV-szűrők:
Igen
Csökkentő betét az újszülött számára:
Igen..
A gyermek életkora:
0 - 2 lata
Az áru hossza centiméterben:
67
Termék szélessége centiméterben:
44
Az áru magassága centiméterben:
39,5
Felhasználói visszajelzések
Termék lekérdezése

Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane
pixel