Cybex Aton M autósülés + bázis 0-13kg Navy Blue

Cybex Aton M autósülés + bázis 0-13kg Navy Blue
Cybex Aton M autósülés + bázis 0-13kg Navy Blue
Cybex Base M
Cybex Aton M autósülés 0-13kg Navy Blue
Cybex Aton M autósülés + bázis 0-13kg Navy Blue
Cybex Aton M autósülés + bázis 0-13kg Navy Blue
Cybex Base M
Cybex Aton M autósülés 0-13kg Navy Blue
Classic Beige
River Blue
Magnolia Pink
 Navy Blue
Deep Black
Soho Grey
Az összes termék ára a készlet kivételével 101 953,00 Ft
105 263,00 Ft / db. Mentés -3.25% készlet vásárlása

Tartalmazott termékek:

Az áruk egyszerű visszaküldése

Vásároljon és ellenőrizze csendben otthon. A oldalon belül 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Részletek megjelenítése
14 elvonási napok
Az Ön elégedettsége a vásárlásaival kapcsolatban kiemelkedően fontos. A tőlünk rendelt termékeket a következő határidőn belül visszaküldheti 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z Paczkomatami Inpost kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

A Cybex Aton M autósülés a Cybex Aton termékcsalád következő tagja. Abban különbözik elődjeitől, hogy egy külön erre a célra szolgáló Cybex M alapra szerelhető, amely aztán egy másik Cybex Sirona M2 I-Size üléshez használható. Természetesen nem hiányoznak a legfejlettebb biztonsági rendszerek sem, mint például az LSP visszahúzható oldalvédők, a rendkívül robusztus kagyló vagy az energiaelnyelő anyagokkal létrehozott mély fejtámla. Az Aton M mindig tökéletesen illeszkedik gyermekedhez, hiszen akár 11 fejtámla és biztonsági öv magassága is állítható egyszerre.

A leghosszabb ülés

Kevesen tudják, hogy a Cybex Aton M rendelkezik a leghosszabb üléssel a biztonsági övek (maximális magassági beállításnál) és az ülés végének távolságát tekintve. Ez azt jelenti, hogy a 0-13 kg-os súlykategóriába tartozó modellek közül messze ez bírja a legtovább.

Állítható fejtámla

Az Aton M fejtámlájának magassága az övhevederek magasságával összhangban állítható, így biztosítva azok megfelelő elhelyezését. Összesen 11 pozíció állítható be, így az ülés egész életében együtt tud nőni a gyermekével.

Újszülöttbetét

Az Aton M kivehető ülésmagasító párnával rendelkezik, amely az ülés belsejét az újszülött "puha" gerincoszlopához igazítja. Úgy működik, hogy a belső teret ellapítja, így a vállak a természetes helyzetükben maradhatnak, és az ülés nem akadályozza a légzést.

Baldachin XXL

A beépített, behúzható napellenző UV-szűrővel véd a káros sugárzás, valamint a szél vagy az eső ellen. A Cybex Aton M napernyője a fogantyú pozíciójától függetlenül állítható.

Alapra szerelhető

A Cybex M bázist kifejezetten az Aton M-hez fejlesztették ki, amely lehetővé teszi, hogy az ülés szó szerint néhány másodperc alatt felszerelhető legyen az autóban, egyszerűen a platformra helyezve és enyhén megnyomva. A bázis jól látható jelzőkkel rendelkezik, amelyek figyelmeztetnek, ha a beszerelés nem sikerült jól.

Praktikus

A kis súly (mindössze 4,2 kg) és a kényelmes, jól formázott fogantyú megkönnyíti az Aton M szállítását. A fogantyú a napellenzőtől függetlenül összecsukható.

L.S.P. rendszer.

Ez egy technikailag fejlett, energiaelnyelő oldalütközőpajzs, amely a gyermek vezetése közben kicsúszik. Úgy tervezték, hogy az Aton M üléskagyló előtt a lehető legtöbb ütközési erőt elnyelje.

Moduláris 2 az 1-ben rendszer

Az egyik alapra (Cybex M) egy másik Sirona M2 I-Size gyermekülést (0-18 kg) is felszerelhetünk. Ez lehetővé teszi, hogy gyermekét egy alapon biztonságosan szállítsa kb. 4 éves koráig, kezdetben hátrafelé néző, majd az Ön választása szerint előre vagy hátrafelé néző helyzetben. Az Aton M + Sirona M2 egy komplett szett, amely után már csak egy 15-36 kg-os ülésre lesz szüksége.

Tartós héj

Maximális szilárdságú és hatékonyan energiaelnyelő anyagokból készült. Hatékonyan védi gyermekét az előre nem látható közlekedési események során.

Kényelmes heveder

Y alakú, ötpontos heveder. Vastag, puha anyagból készült réteggel védett, hogy ne irritálja gyermeke érzékeny bőrét. Ez biztosítja, hogy még a Cybex Aton M-ben történő hosszú utazások sem okoznak kellemetlenséget a kicsinek. Nagy felületen tompítják a terhelést. Kényelmes, egy húzással történő beállítás.

Babakocsira is felszerelhető

Az Aton M ülés a legtöbb forgalomban lévő babakocsi vázára felszerelhető, beleértve a Cybex, GB, Quinny babakocsikat is.

Repülő kompatibilis

A Cybex Aton M nemzetközi TUV tanúsítvánnyal rendelkezik, ami lehetővé teszi a repülőgépekbe való beszerelését.

Könnyen tisztán tartható

Az üléskárpit könnyen eltávolítható és mosógépben mosható (max. 30°C).

Műszaki paraméterek:
Stand:
Függetlenül bővíthető
Súlycsoport:
0-13 kg
Házhoz menő garancia:
Igen
A telepítés iránya:
Vissza
I-Size szabvány:
NEM
ADAC minősítés:
4
Garanciaidőszak:
2 v
A hám magasságának beállítása:
Igen
A kárpit mosáshoz eltávolítható:
Igen,
Test Plus:
NEM
Tömeg (kg):
4,2
A gyermek hozzávetőleges életkora:
0-2 v
Csökkentő betét az újszülött számára:
Igen..
A helyes telepítés mutatói:
NEM
Szerelés:
Isofix s biztonsgi vek
Isofix bázis:
Tartalmazza a
Felhasználói visszajelzések
Termék lekérdezése

Ha a fenti leírás nem elegendő az Ön számára, kérjük, küldje el nekünk a termékkel kapcsolatos kérdését. Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane

Bővített - DOOR TO DOOR - Gyártói garancia a következő időszakra 24 hónapok.

Minden termékünkre 24 hónapos teljes körű "háztól házig" garanciát
vállalunk.
A panaszokat a következő e-mail címen kell jelezni: babyhit@babyhit.hu.
Ezután tájékoztatni fogjuk Önt arról, hogy pontosan hogyan fogjuk
kezelni a panaszt, és hogy mikor számíthat a termék futárunk általi
kézbesítésére.
Kérjük, hogy a termék hibáit a lehető legpontosabban írja le, és
mellékeljen fényképeket vagy szükség esetén videókat a probléma
illusztrálására.
pixel